Bellen met teams

Jouw bedrijf belt al met Teams, maar is klaar voor de volgende stap. Een volledig omnichannel contact center of simpelweg jouw telefonie native laten binnenkomen in Teams? Het kan allemaal.

Ontbrekende functionaliteiten

Jouw bedrijf werkt in Teams maar komt functionaliteiten tekort?

Mis je overzicht en inzicht in de wachtrij en beschikbare collega’s naar wie je kunt doorverbinden? CallTo365 heeft het tegen concurrerende prijzen in Teams voor je gebouwd.

Ontbrekende functionaliteiten

Onze Team telefooncentrale is voorzien van alle functionaliteit die je gewend bent van traditionele telefonie. Eenvoudig te beheren en te integreren – direct vanuit Microsoft Teams.

 

Teams Calling

Teams Calling

Contact Center

Het CallTo365 Platform

Onze Teams telefooncentrale is voorzien van alle functionaliteit die je gewend bent van traditionele telefonie. Eenvoudig te beheren en te integreren – direct vanuit Microsoft Teams.

Onze partners

Arcus IT en CallTo365 werken strategisch samen om klanten aan de meest ideale werkplek te helpen. Een moderne Teams omgeving met alle telefonieoplossingen.

Waarom CallTo365

Ontbrekende features toevoegt zoals reporting, call queues, etc (hieronder meer).

Zowel via oude telefoons als bellen via Teams is mogelijk

Contact Center features (voice met integratiemogelijkheden naar omnichannel via partners)

Binnen een uur geimplementeerd en eenvoudig te installeren op afstand

Alle functies zonder dat het add-ons zijn

Uptime ook als Microsoft down is: Wij draaien op telefonie, niet op Teams / Microsoft.

Internationaal alles via 1 provider geregeld kan worden, in plaats van 20 verschillende lokale aanbieders en alles apart moet regelen

CallTo365 belofte: Wij implementeren het product, wanneer ontevreden: geld t

Wil je meer weten?

Vraag om een Proof of Concept aan en we nemen binnen 3 werkdagen contract op om de requirements te bespreken. Niet tevreden? Dan wordt het volledige bedrag zonder moeilijkheden teruggestort.