Callto365 kondigt 's werelds eerste PABX (PBX) voor Microsoft Teams aan

16 juli 2024, Nederland – CallTo365 kondigt de lancering aan van ‘s werelds eerste Teams Private Automatic Branch Exchange (PABX). Via dit nieuwe Teams Calling platform kunnen organisaties oproepen verwerken en doorschakelen naar agenten binnen hun eigen Teams-omgeving.

Microsoft Teams is meer dan ooit een essentieel onderdeel van de dagelijkse zakelijke toolkit, maar het mist de mogelijkheid om zakelijke telefonie te koppelen. CallTo365 integreert Teams en telefonie op hun platform, zodat grote en kleine bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen en beter en sneller klanten of collega’s te woord staan.

 

“Trots laten we de wereld kennismaken met de eerste Teams PABX. Door Teams Calling om te zetten naar een volledig functionerend telefoonsysteem, hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om de activiteiten die standaard binnen Teams vallen te combineren met het afhandelen van gesprekken binnen één uniforme omgeving. Bellers worden altijd efficiënt doorgeschakeld naar de juiste persoon en vragen worden snel en professioneel beantwoord.”

Met deze nieuwe PABX voor Teams kunnen bedrijven hun inkomende en uitgaande gesprekken op de meest efficiënte manier doorschakelen, met behulp van een oplossing die is gebouwd voor hun veranderende behoeften. Met de Team PABX van Callto365 kunnen organisaties gebruikmaken van technologieën zoals Interactive Voice Response (IVR), geautomatiseerde oproepdistributie, oproepwachtrijen en meer – naast de talrijke native voordelen van Teams Calling.

 

Over Callto365 

Callto365 is een end-to-end oplossingsprovider voor Microsoft Teams Bellen en biedt een compleet pakket aan diensten voor organisaties die het maximale uit Teams willen halen als geïntegreerde telefonieoplossing. Gevestigd in Nederland, maar met een internationale focus waarbij ze hun klanten in 70+ landen bedienen, heeft CallTo365 de afgelopen vier jaar (sinds hun oprichting in 2020) hard aan hun Teams Platform gewerkt dat nu is gelanceerd.

Hoewel veel IT-professionals ruime ervaring hebben met Microsoft Teams, blijft telefonie een gebied waar diepgaande specialistische kennis en expertise vereist is. Door een complete service te bieden die de kloof tussen deze twee technologische domeinen overbrugt, stelt CallTo365 organisaties in staat de ideale oplossing te creëren voor hun unieke behoeften.

Samenwerken met partners en eindklanten

CallTo365 werkt niet alleen rechtstreeks met klanten, maar ook nauw samen met geselecteerde partners en Microsoft Managed Service Providers (MSPs) om hun end-to-end telefonie oplossingen aan te bieden. Om de partners te ontlasten, biedt CallTo365 zelf expertise en technische support aan elk geïntegreerde klant en bieden ze daarnaast ook training en verkoopondersteuning aan hun partners. Huidige IT en Microsoft partners zijn o.a. ROGER365.io, Arcus IT, Enreach, Hallo,, SPEYK, Voys, loogisch, Voclarion.

De lijst met diensten die CallTo365 biedt, omvat elk element van telefonie die zich op het kruispunt met Microsoft Teams bevindt. Callto365 helpt bedrijven, Microsoft-serviceproviders en andere partners door diensten aan te bieden zoals Teams SBC-beheer, Telefoon-app voor Teams, Global SIP-trunking, kosteneffectief internationaal bellen, Teams-gebaseerd telefoonsysteem (inclusief bureautelefoons), CRM-integratie en een omnichannel Teams Contact Center.

Voor meer informatie en persvragen neem contact met Aleta Verrips, aleta@callto365.com