Microsoft partner

Arcus IT

Arcus IT en CallTo365 werken strategisch samen om klanten aan de meest ideale werkplek te helpen. Een moderne Teams omgeving met alle telefonieoplossingen.

"De kracht van CallTo365 is dat je niet beperkt bent tot één oplossing, maar dat je ook makkelijk kunt uitbreiden met vaste toestellen op het bureau."

- Jeanot Muller, Arcus IT

Highlights

Microsoft Partners

Cloud first

Telecom in Teams

Over de samenwerking

De samenwerking begon toen Arcus IT twee jaar geleden zelf op zoek was naar een omnichannel contact center voor Microsoft Teams. Het bleek een perfecte match te zijn, zo goed zelfs dat de partijen besloten om samen verder te gaan als partners en op die manier toegevoegde waarde voor hun klanten konden toevoegen.

“Waar we continu naar op zoek zijn is ‘Hoe kunnen we de meeste waarde toevoegen voor onze klanten?”. En zo proberen we ook onze partners te selecteren. Je kunt ongelooflijk veel aanbieden binnen de IT, er zijn dagelijks nieuwe producten. Maar we zijn op zoek naar partners die waarde kunnen toevoegen. En zo onderscheidend te kunnen blijven in de markt.”

Sinds Corona heeft Microsoft Teams een enorme vlucht genomen en daarbij hebben onze klanten de behoefte uitgesproken om steeds meer te willen gaan doen met Teams. Als de behoefte daar ontstaat om ook iets met telefonie te gaan doen, dan schakelen we eigenlijk altijd CallTo365 in en tot op heden met zeer veel succes.”

Over 5 jaar

“We hebben allebei vrij ambitieuze doelen. We verwachten dat de samenwerking die we tot nu toe hebben gehad wordt voortgezet. Maar ook dat de tractie die Teams bellen nu in de markt heeft, dat we die samen volledig gaan benutten en dat we samen nog meer tevreden klanten kunnen gaan leveren.”

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. 
Of vraag direct een Proof of Concept (POC) aan.