Omnichannel Contact Center

ROGER365.io

ROGER365.io en CallTo365 werken samen om hun klanten een uitgebreide Teams Contact Center oplossing aan te kunnen bieden, waardoor zij volledig kunnen profiteren van alle mogelijkheden die Teams as a Platform biedt.

""CallTo365 is een van die partners die een totaaloplossing kan bieden op basis van de use case van een klant, waarbij het contact center een stukje van die puzzel is." ​"

- Fabien van 't Woudt, ROGER365.io

Highlights

Omnichannel Contact Center

Teams-native

Telecom in Teams

Over de samenwerking

CallTo365 heeft een totaal end-to-end oplossing gebouwd voor bellen met Teams. Wij helpen ons partnernetwerk met het implementeren van Teams door alle elementen van Teams als commodity aan te bieden. Eén ontbrekend stukje van de puzzel was een volwaardig, Teams-native omnichannel Contact Center. Dit is waar de samenwerking met ROGER365.io begon. 

“We hebben partners als CallTo365 nodig die de volledige service kunnen bieden. Wij richten ons zelf op het contact center stuk, maar dat is slechts een onderdeel van Teams als Platform aanpak. Wat je nodig hebt is een partner die meer waarde kan toevoegen in deze keten. Je hebt een telefoonsysteem, een Contact Center en integraties nodig om als organisatie te profiteren van alles wat Teams te bieden heeft. CallTo365 is een van die partners die een complete oplossing kan bieden op basis van de use case van een klant, waarbij het contact center één stuk is van die puzzel.

Het draait allemaal om klantbetrokkenheid. Tegenwoordig kunnen klanten overal terecht om online een aankoop te doen, maar als klanten iets extra’s willen, zoals de status van hun bestelling of persoonlijke vragen, wordt het belangrijk om CRM-integraties en AI-mogelijkheden te bieden. Zo krijgen bedrijven alle inzichten die ze nodig hebben om sublieme klantervaringen te bieden.”

Wil je meer weten?

Als je meer wilt weten over onze dienstverlening of partnermogelijkheden,
neem dan contact met ons op.