Proof of Concept (POC)

Onze Proof of Concept (PoC) service is specifiek ontworpen om bedrijven te helpen bij het valideren van onze oplossing binnen hun eigen Teams omgeving. De Proof of Concept is een efficiënte manier om de functionaliteit van onze oplossing te demonstreren, met minimale risico’s en kosten.

In ons Statement of Work (SOW) garanderen we dat we jullie alle benodigde functies zullen tonen, zodat jullie deze zelf kunnen valideren. Onze gespecialiseerde consultants staan klaar om jullie te ondersteunen bij de configuratie van jullie specifieke call flow en bieden consultancy en support gedurende het hele proces. Daarnaast zorgen we voor een professioneel projectmanagement om ervoor te zorgen dat jullie PoC soepel verloopt.

Een belangrijk onderdeel van onze PoC-service is de integratie met het bestaande CRM-systeem. We begrijpen het belang van naadloze integratie met bestaande tools en systemen, en daarom zorgen we ervoor dat onze oplossing volledig en niet disruptief kan worden geïntegreerd met jullie huidige CRM pakket.

We zijn zo overtuigd van de waarde van onze oplossing dat we een ‘Niet goed, geld terug’-garantie bieden. Mocht de PoC niet aan jullie verwachtingen voldoen, dan krijgen jullie het volledige bedrag van €3.000,- terug.

Vraag je Proof of Concept aan

Ontdek waarom klanten
op ons vertrouwen

Duizenden gebruikers Vertrouwen dagelijks op CallTo365

Actieve telefoonnummers
1 K
Tevreden klanten
1 +
Minuten per maand
1 M+
Landen aangesloten
0