Zorgeloos migreren

van Skype for Business
naar Teams

Veel organisaties stellen de migratie van Skype for Business naar Teams voor telefonie vaak uit vanwege de complexiteit en kosten die ermee gepaard gaan.

Daarnaast is er vaak geen duidelijk antwoord op specifieke behoeften die Teams zelf niet kan invullen, zoals contact centers, opnamemogelijkheden, receptie oplossingen, analoge ondersteuning, rapportage, enzovoort.

Het vervullen van deze behoeften kan vaak een kostbare aangelegenheid zijn, waardoor de totale eigendomskosten voor bellen via Teams hoog uitvallen en de businesscase van Teams onder druk komt te staan.

Kies voor een zorgeloos migratietraject

Wij zorgen voor een snelle en eenvoudige migratie van on-premise Skype for Business naar Teams. Geen gedoe met SIP-trunks, SBC-configuraties of PowerShell-scripts.

Wij bieden een vlekkeloze geautomatiseerde migratie met slechts een paar klikken. Zo kunnen we niet alleen de migratie snel uitvoeren, maar ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Met Callto365 ONE krijg je niet alleen toegang tot de functionaliteiten van Teams, maar bieden we ook een volledig geïntegreerde PBX die voorziet in alle ontbrekende telefoniefunctionaliteiten, zoals IVR’s, wachtrijbeheer, contactcenters, receptieconsole, opnamemogelijkheden, analoge ondersteuning en niet te vergeten CRM integratie met meer dan 150 pakketten.

Dit alles bieden we gegarandeerd tegen de beste prijs op de markt. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Skype for Business migratie? Neem vandaag contact met ons op.

Hulp bij je Skype for Business migratie? Neem contact met ons op

Ontdek waarom klanten
op ons vertrouwen

Duizenden gebruikers Vertrouwen dagelijks op CallTo365

Actieve telefoonnummers
1 K
Tevreden klanten
1 +
Minuten per maand
1 M+
Landen aangesloten
0

Heb je een bestaande telefooncentrale die overgezet moet worden?

Onze Proof of Concept (PoC) service is specifiek ontworpen om bedrijven te helpen bij het valideren van onze oplossing binnen hun eigen Teams omgeving. De Proof of Concept is een efficiënte manier om de functionaliteit van onze oplossing te demonstreren, met minimale risico’s en kosten.