Teams SBC as a service

De verbinding tussen
Teams en Telefonie

Om telefonie via Microsft Teams mogelijk te maken is een Session Border Controller (SBC) nodig. Onze Microsoft gecertificeerde SBC is een multi-tenant, carrier-grade oplossing speciaal ingericht voor gebruik met Microsoft Teams.

Verbind telefonie met Microsoft Teams

Koppel een bestaande telefooncentrale of SIP trunk aan Microsoft Teams en gebruik Teams als extra telefoontoestel. Je bestaande telefoonnummer en alle functionaliteit van de telefooncentrale blijft behouden.

Zo kun je met een vast toestel, een softclient en de Teams client bellen en gebeld worden via je bestaande telefonieomgeving. De Teams client registreert zich als toestel op je telefooncentrale.

Bellen met Microsoft Teams in enkele klikken

Je hebt geen technische kennis nodig om te bellen met CallTo365.

Met behulp van onze één-klik Microsoft Office 365 koppeling kun je een eenvoudige, geautomatiseerde configuratie uitvoeren via onze portal, zonder Powershell commando’s of ingewikkelde instellingen.

1.

Inloggen in de CallTo365 portal

2.

Autoriseer CallTo365 bij Office 365

3.

Je kunt direct bellen en gebeld worden met Teams!

Wat is een SBC?

Een Session Border Controller wordt gebruikt aan de rand van een netwerk (border) om de communicatie en signalering over IP in goede banen te leiden. De hoofdtaak van een SBC is om het verkeer over en weer compatibel te maken tussen de telefooncentrale en Microsoft Teams en ervoor te zorgen dat al het verkeer op de juiste manier wordt gerouteerd.

Ontdek waarom klanten
op ons vertrouwen

Duizenden gebruikers Vertrouwen dagelijks op CallTo365

1 K
Actieve telefoonnummers
1 +
Tevreden klanten
1 M+
Minuten per maand
0
Landen aangesloten

Heb je een bestaande telefooncentrale die overgezet moet worden?

Onze Proof of Concept (PoC) service is specifiek ontworpen om bedrijven te helpen bij het valideren van onze oplossing binnen hun eigen Teams omgeving. De Proof of Concept is een efficiënte manier om de functionaliteit van onze oplossing te demonstreren, met minimale risico’s en kosten.