SIP Trunking

Wereldwijd bereikbaar
tegen lokale tarieven

Dankzij interconnects met lokale partijen over de hele wereld kunnen we wereldwijd telefonie leveren tegen de beste tarieven.

Voordelig bellen en gebeld worden, overal ter wereld

Ben je op zoek naar een betrouwbare en kosteneffectieve manier om jouw bedrijfscommunicatie te stroomlijnen?

Wij werken met meer dan 170 verschillende partners samen en zijn operator in meer dan 24 landen. Dankzij ons geavanceerde platform, ons uitgebreide netwerk en onze expertise, zijn wij in staat om in meer dan 73 landen onze dienstverlening te bieden tegen lokale tarieven.

Eenvoudig beheer van orders en porteringen

Via onze portal beheer je eenvoudig bestellingen voor SIP trunks, nieuwe telefoonnummers en porteringen. Krijg real-time inzicht in verbruik en belkosten. Werk sneller en eenvoudiger door telefoonnummers direct vanuit de portal te provisionen op jouw SIP trunk naar keuze.

Bespaar op (inter)nationale belkosten

Bespaar aanzienlijk op (inter)nationale belkosten en zeg vaarwel tegen dure interlokale tarieven en traditionele lijnverhuur. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, waardoor onze SIP Trunking een verstandige keuze is voor bedrijven van elke omvang.

Betrouwbaar en schaalbaar

Onze oplossingen gebouwd op een zeer redundante, carrier-grade infrastructuur, wat zorgt voor een optimale beschikbaarheid en gesprekskwaliteit. Bovendien zijn onze diensten eenvoudig schaalbaar zodat ze op ieder moment voldoen aan jouw behoeften

Heb je vragen over onze diensten of ontvang je graag een offerte?

Heb je interesse in onze SIP trunking diensten? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en een van onze teamleden neemt zo snel mogelijk contact met je op